NIEUW! Vrienden van Rossum Live

Beste ST-OER(e) fans,

Helaas moeten wij jullie meedelen dat de evenementen van ST-OER vanwege het coronavirus geen doorgang zullen vinden. Wij hebben de persconferentie van minister-president Rutte van gisteravond afgewacht, maar van enige versoepeling rondom dergelijk grote evenementen is geen sprake.

Natuurlijk is de teleurstelling binnen de organisatie van ST-OER groot, maar ondanks dat staan we volledig achter dit besluit, aangezien jullie gezond- en veiligheid en ook die van alle andere betrokken partijen onze hoogste prioriteit heeft.

Voor nu zeggen wij: blijf gezond! Dan zien wij elkaar weer tijdens de 14e editie van ST-OER op 21, 22, 23 en 24 oktober 2021.

Tweede editie Vrienden van Rossum Live!

De première vorig jaar van de Vrienden van Rossum Live was één groot Hollands festijn. Daarom maken wij ons nu op voor de tweede editie van dit geweldige muziekevenement op donderdag 15 oktober a.s.

Artiesten, kaartverkoop etc. maken wij z.s.m. bekend via facebook en deze website.

15 oktober 2020: Vrienden van Rossum Live
16 oktober 2020: Kleintje Oostenrijk
17 oktober 2020: TirolerSchlagerFestival
18 oktober 2020: Twentse PirantenParty

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)


Vrienden van Rossum Live 2019 met onder andere:

Xander de Buisonjé, Charly Luske, Brainpower, Berget Lewis, Wolter Kroes en Samantha Steenwijk

Breaking news! Toegevoegd aan de line up: Van Dik Hout

Xander de buisonjé & Friends is een bijzondere, energieke muzikale reis. Een avondvullend en entertaining programma voor jong en oud! Zet alvast in je agenda: 24 oktober 2019!

 

De andere evenementen van ST-OER: